PIDEM RESTAURANT

PIDEM RESTAURANT Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 198 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pidem Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 10:16 Altijd helemaal lekker en komt op tijd.
14 apr 2022 om 20:39 İnsana saygı duymuyorsaniz yaptığınız işe saygı duyun. Eğer ona da saygı duymuyorsaniz gidin başka bir iş yapın. Kusura bakmayın ama yapmağa çalıştığınız yemek tam anlamıyla çok kötüydü. Bu karara bir çok kez yemeklerimizi denedikten sonra ulaştık.
14 apr 2022 om 20:20 2 pide met 4 salades besteld. Pide’s waren erg zacht en kreeg maar 3 salades, waarvan 1 bakje volledig was gevuld met alleen maar ui… Ook kregen mijn vriend en ik eenhalf uur na het eten enorme buikklachten en diarree… hier bestellen wij nooit meer!
12 mrt 2022 om 9:13 Great food and service as usual, would be great if a bit less salty
6 mrt 2022 om 16:45 Super
26 feb 2022 om 20:52 Eerst anderhalf uur gewacht op mn eten. Daarna miste ik iets in mijn bestelling dat werd nageleverd na 2 uur later. Lauw na 2x gebeld te hebben
17 feb 2022 om 9:59 we didnt get what we ordered, after waiting an hour for delivery.
10 feb 2022 om 19:32 Het was op tijd en warm bezorgd. De pides waren echt lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.
5 feb 2022 om 21:37 Delicious as always!
31 jan 2022 om 23:56 Eten was uitstekend en bezorging vriendelijk. 2 Pidems bestelt en allebei top!